2013-01-24

Nytt år - nya möjligheter. Ordföranden har ordet

vinter

Kan det bli vackrare? Kan det bli härligare än när rimfrosten gnistrar i träden och skidspåren ligger blanka i skogarna till och med i närheten av våra storstäder. Det är något fräscht och spännande med varje nytt år. Vad ska hända i år? Och framför allt: hoppas att det händer något stort!

Ett oskrivet år ligger framför oss. Det finns mycket att ta tag i för oss som jobbar med energi.  Den frustration som jag upplevde i slutet av förra året av hur långsamt allt energiarbete går, hur tråkigt det är att vi inte törs ställa krav och att många i Sverige tycker att vi redan gör så gott vi kan, har ersatts av känslan att nu kavlar vi upp ärmarna och sätter igång.

Inom EnergiRådgivarna har vi höga ambitioner och vill mycket inför 2013. Vi vill bli flera inom föreningen, genomföra intressanta aktiviteter för medlemmarna och försöka påverka samhället i rätt riktning mot ett energieffektivare Sverige.

Mycket att jobba med!

Några av våra viktiga puckar är att lobba för tuffare energikrav vid ny- och ombyggnad, vara med och påverka när en ny handlingsplan för Energieffektiviseringsdirektivet ska tas fram, försöka påverka så att kommuner får fortsätta att ställa egna energikrav, med mera...

Missa inte kongressen 24 september

Den 24 september har vi vår Kongress på Elmia Fastighetsmässa, missa inte den! Det kommer vara laddat med Goda Exempel och pådrag för att visa att vi kan, vi vill och vi vet hur vi ska göra för att minska energianvändningen i Sverige.

Häng med oss och var med och påverka framtidens Energisverige!

 

Birgitta Govén

Ordförande, EnergiRådgivarna


Tillbaka

På gång i föreningen

2020-12-15
EnergiRådgivarnas årsmöte 2020
Läs mer

2020-12-12
Årets Energirådgivare 2020 är utsedda!
Läs mer

2019-10-26
EnergiRådgivarna till Solelmässan 29 oktober
Läs mer

Vill du få mail då sidan uppdateras

Nyheter om energieffektivisering


2020-02-21
Välkommen till frukostwebinarium hos EnergiRådgivarna
Läs mer

2019-12-01
EnergiRådgivarna efterlyser helhetsgrepp i energi- och miljöfrågor
Läs mer

2019-10-30
EnergiRådgivarna i remissyttrande över ändringar i energihushållningsreglerna
Läs mer

© 2011 All right reserved