2015-03-31

Årsmöte med energifrukost

Den 26 mars hade föreningen årsmöte i samband med en energifrukost i Norra Djurgårdsstaden.

Vid mötet valdes två nya medlemmar in i styrelsen, Joanna Weiss och Marcel Berkelder, samtidigt som Lisa Ossman och Anna Jivén avgick. Ett stort tack till Lisa och Anna som har givit kraft och energi till föreningen under deras tid i styrelsen.

Vid energifrukosten berättade Örjan Lönngren, Miljöförvaltningen, Stockholms stad om de krav som har ställts vid byggandet i profilområdet Norra Djurgårdsstaden. Det är tuffa krav gällande energieffektivitet och hållbarhet; ännu tuffare är att de fortsätter att ställa hårda krav vid uppförande av byggnader på stadens mark – trots förbudet mot kommunala särkrav! Heja Stockholms stad!

Kjell-Åke Henriksson, JM, beskrev hur de har gjort för att uppfylla stadens krav och hur de arbetar med energieffektivitet i sina byggprojekt. Sammantaget var det inte alltför komplicerat; de ser det som en självklarhet att jobba för en låg energianvändning i sina byggprojekt.

Avslutningsvis informerade Stefan Lindsköld från Aktea om Norra Djurgårdsstaden Innovation som är ett nätverk där man sprider kunskap och information om hur man med bra tekniska lösningar och metoder kan uppnå en hög energieffektivitet och hållbara byggnader.

Alla var överens om att det var en mycket givande och god energifrukost som inledde EnergiRådgivarnas verksamhetsår 2015!


Tillbaka

På gång i föreningen

2019-03-12
Vinnande energispartips i löneenkäten 2018
Läs mer

2018-12-15
Årets energirådgivare 2018 är utsedda!
Läs mer

2018-05-07
Välkommen till ett nytt verksamhetsår!
Läs mer

Vill du få mail då sidan uppdateras

Nyheter om energieffektivisering


2019-05-07
EnergiRådgivarna protesterar mot minskade anslag från Energimyndigheten
Läs mer

2019-03-19
Se seminariet ”Visualisering av mervärden av energieffektivisering i småhus”
Läs mer

2019-02-28
Visualisering av mervärden av energieffektivisering i småhus tema för BeSmå-seminarium
Läs mer

© 2011 All right reserved